Mari Honkala

 

Olen reilu nelikymppinen, Vääksyn kupeesssa mieheni ja lasteni kanssa asuva, hyvinvointialan yrittäjä.

 

RYHDIN-Rakentaja juontaa nimensä aikaisemmasta ammatistani, rakennusmestarista. Sairastuttuani astmaan, jouduin hakemaan uudelleen suuntaa ammatilliselle minälleni. Kotipalveluyritystä pyörittäessäni, näin läheltä, millainen vaikutus ikääntyvän toimintakykyyn oli aiemmin harrastetulla liikunnalla. Siinä oli minulle vastaus, mikä minusta tulee isona ja hakeuduin FAF-personal trainer koulutukseen.

 

Liikunta on kuulunut elämääni aina, joten mikäpä sen parempaa kuin pystyä tekemään harrastuksesta ammatti ja samalla päästä tekemään sitä mihin oli syttynyt kutsumus ja polte.

 

Ammattitaitoani olen kehittänyt vuosien aikana erilaisilla ja eripituisilla kurssimuotoisilla koulutuksilla ja tutkinnoilla. 

 

Omien loukkaantumisten kautta kuntouttaminen on käynyt hyvinkin tutuksi ja onkin ollut luontevaa jatkaa fysioterapeuttien ja jäsenkorjaajien aloittamaa kuntoutusta asiakkaiden kanssa, kun tilanne on edennyt vaiheeseen, että suurin apu tulee liikkeen ja liikunnan kautta.

 

Yrittäjä kehittää itseään jatkuvasti ja miettii miten laajentaa tai kohdistaa tarjontaansa, siksipä opiskelenkin tällä hetkellä luonto-ohjaajaksi. Luonnon merkitys mielen hyvinvoinnille on todistetusti valtava. Ajattelen vahvasti, että ihminen on kokonaisuus ja keho ei voi hyvin ellei mieli ja päinvastoin. Jatkossa halukkaille enenemässä määrin tarjolla luonnon ja liikunnan yhdistelmää.

 

Ota yhteyttä rohkeasti, niin katsotaan miten voitaisiin edistää hyvinvointiasi!

 

terkuin Mari

   

 

 

Hyvinvointialan CV

FAF-personal trainer, auktorisoitu personal trainer APT

Coss core- ohjaaja

Ikiliike-ohjaaja

Lavis - lavatanssijumppa ohjaaja

Hierontaterapeutti

Erilaisia ravitsemuspuolen lisäkursseja

tuleva luonto-ohjaaja