RYHDIN-Rakentaja

 

 

 

MARI HONKALA, 42

Työ: Personal trainer yrittäjä, ryhmäliikunnanohjaaja

Perhe: Puoliso Ville sekä lapset Juuso 19, Emma 17, Eetu 11 ja Vili 9

Asuu: Vääksyssä

Harrastukset: urheilu kaikissa muodoissaan

Liikunta-alan koulutus: FAF-Personal trainer v.2013, hierontaterapeutti v.2000 sekä lukuisia ohjaaja ja muita kursseja

Seison tukevasti ajatuksen takana, että jokaiselle löytyy jokin liikuntamuoto, josta nauttii. Haastankin usein asiakkaitani kokeilemaan erilaisia liikkumisen muotoja. 

PT:n antama palvelu lokeroidaan helposti kuntosalilla painojen kanssa pelaamiseksi ja lihasten kasvatukseksi. Näin se ei kylläkään ole. Itsellänikin on useampi asiakas, joilla suurin painopiste, on ylläpitää toimintakykyä ja saada liikkeen kautta tiettyjä vaivoja poistettua. Palvelu räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan sisällön ja myös tapaamispaikan osalta.

Myös oma urani on liikunapuolella käynnistynyt sairastumisen kautta, vaikea astma johti lopulta siihen, että rakkaasta harrastuksesta tuli ammatti. Oman kokemuksen kautta tietynlainen vahvuus on myös selän ongelmat ja niiden kuntouttaminen ja vahvistaminen liikunnan avulla, myös leikkaus ja siitä toipuminen on hyvinkin vahvasti vielä mielessä.

Jos tunnet, että meidän kemiat voisi kohdata ja kaipaat apua liikunnallisissa ja/tai painonhallinnallisissa asioissa, ota rohkeasti yhteyttä. Lähdetään tekemään hyvää tulosta kannustavassa ilmapiirissä.

 

terkuin Mari